Technológia
 • A részletek megtekintéséhez kattintson a kiválasztott pontra!
  Kattintson ide az összes információ megtekintéséhez!
  Elrejtés
  flat mount disc
  A féktest rögzítése közvetlenül a vázhoz, adapterek használata nélkül. Ez nem csak súlycsökkenést eredményez, hanem a közvetlen kapcsolatnak köszönhetően növeli a fékhatást is.
  carbon lite vázanyag
  A kerékpárjainknál használt, monolitikus gyártási módszerrel készült karbon vázanyag rendkívül merevséget és tömegarányt tesz lehetővé.
  belső kábelvezetés
  A hidraulikus és bowdenes kábelek vázon belül történő elvezetése megvédi azokat a külső szennyeződésektől, valamint lehetővé teszi, hogy a kerékpárnak letisztult vonalai legyenek.
  Tapered (kúpos) fejcső
  Az alul-felül különböző méretű csapágyakkal csökkenthető a súly, miközben növeli a kerékpár elülső részének merevségét.
  direct mount
  Az első váltó közvetlenül a vázra történő felszerelése csökkenti a teljes kerékpár súlyát és növeli a váltás pontosságát.
  12mm-es tengely
  A 142x12 mm méretű hátsó tengely növeli a kerékpár ezen részének merevségét és javítja az erőátvitelt.
  swift link
  Változó forgáspontokkal rendelkező felfüggesztési rendszer.
  plus+ gumiméret
  Hagyományos külső gumik nagyobb térfogattal, szélesebb felülettel. Ettől jobb lesz a kerékpár tapadása, és a ballonosság miatt komfortosabb is.
  boost kerékagyak
  Megnövelt szélességű kerékagyak: elöl 110 mm, hátul 148 mm. Ezáltal szélesebb gumiabroncsok is felkerülhetnek a kerékpárra, javítva az oldalsó merevséget és a stabilabb tekerést.
  post mount tárcsafék rögzítés
  A féktest közvetlenül a vázra történő felszerelése bármilyen köztes adapter nélkül kényelmes, egyszerű beállítást tesz lehetővé, valamint csökkenti a kerékpár összsúlyát.
  Kerékméret 29"
  A 29 collos kerékátmérővel rendelkező kerékpárok könnyebben átgurulnak a terepakadályokon a hagyományos 26 collos kerékmérettel szemben.
  al 6061 x-lite
  Egy modern alumíniumötvözet, amely a 30%-os megnövekedett anyagszilárdságnak köszönhetően vékony falú csövek használatát teszi lehetővé. Így a váz súlyának további csökkentése is lehetővé vált.
  al 6061 lite
  Könnyű 6061-es alumínium ötvözet, ahol a T6 lágyításnak köszönhetően nagyon jó súly / erő arány érhető el.
  hydroformed aluminium
  A hidroformáló eljárás során nagynyomású olajat használunk, hogy végül egyedi formájú, könnyű és erős alumínium csöveket kapjunk.
  butted tubing
  Ez a kifejezés a változó falvastagságú csövekből készült vázat jelenti. Ennek az eljárásnak köszönhetően a váz súlya úgy csökken, hogy közben a merevsége nem változik.
  qr-rw
  Hagyományos gyorszáras kerékrögzítő rendszer.
  eagle technology
  Optimális 12 fokozatú váltórendszer SRAM® alkatrészek használatával.
  15 mm axle
  15 mm átmérőjű merev tengely az első kerékagyban. Javítja a kerék merevségét és futását, valamint egyszerű és gyors lesz a kerék kiszerelése.