A cég
Legfőbb termékeink az egynyomú járművek - folyamatosan fejlesztjük őket, újabb és újabb célokat tűzve magunk elé mind a gyártás, mind a design szempontjából, mert számunkra ez szenvedély: kerékpárok, mopedek, robogók és motorok. Kerékpáralkatrészek szempontjából olyan prémium minőségű gyártókkal dolgozunk össze, mint például a Shimano és a SRAM. Ezen gyártók technológiai újításai hibátlanul illeszkednek a termékeinkhez, így elérve a tökéletes kerékpárt, ami az elvárásoknak magasan megfelel.
Büszkék vagyunk arra, hogy egyre jobbak és jobbak vagyunk, ahogy ezt a megannyi díjunk is mutatja, amit a termékek külső megjelenése alapján nyertünk el. Elismerést kaptunk továbbá azért is, mert odafigyelünk az ergonómiára, a biztonságra, megbízhatóságra és a designra, ami biztosította pozíciónkat és eladásainkat az európai piacon belül. Termékeink a nagyobb országok közül már Németországban, Ausztriában, Belgiumban, Svédországban, Angliában és Spanyolországban is elérhetőek.
 
A ROMET csoport a kerékpárok és motorok történelmében nagy szerepet játszott Lengyelországban.

Célunk olyan kerékpárok gyártása, melyeknek a magas minősége az alacsony árakkal párosul. Céljainkat folyamatosan a szemünk előtt tartva elértük, hogy a világ vezető márkái között tudjuk magunkat.

Következő célunk, hogy minél több emberhez eljuttassuk a minőség mellé párosuló megbízhatóságot és garanciát a kellemes és kényelmes tekeréshez.