Kerékpárok / MOUNTAIN BIKE
sebesség:: 11-30
kerékméret:: 26"-29"
vázméretek: 14"-21"
vázak: férfi és női
A megfelelő vázmagasság elengedhetetlen a kényelmes, biztonságos és hatékony kerékpározáshoz. A váz felsőcsöve és a test lágyéka között megfelelő távolságságnak kell lennie. Ez a kerékpárról történő biztonságos leszálláshoz és a kerékpár manőverezéséhez elengedhetetlen.

Az itt található táblázat irányadó a vázméret megfelelő kiválasztásához. Fontos szempont azonban a lábak hossza is, amelyek eltérőek lehetnek az átlagostól.

A teljesen pontos vázméret kiválasztásához javasoljuk, hogy próbálja ki a kerékpárt partnerüzleteinkben!
Testmagasság [cm]
Vázméret [coll] Vázméret [betűvel]
158 - 168
15” - 16” S
168 - 178
17” - 18” M
178 - 185
19” - 20” L
185 - 193
21” - 22” XL
Elrejtés
ENDURO
Az enduro kerékpárok világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Az idei modelljeink a virtuális forgáspontot használó, 160 mm rugóútat biztosító Swift Link-rendszerrel készülnek. A Swift Link felfüggesztés maximális érzékenységet biztosít a tekerésből eredő energiaveszteség nélkül. Azoknak ajánljuk, akik maximálisan adrenalinfüggőek.
ALL MOUNTAIN
Az all mountain kerékpárok az enduro biciklik kistestvérei. Valamivel rövidebb rugóúttal bírnak, ami nem csak lejtőzés közben hatékony, hanem felfelé mászáskor is. Aki egy kicsit költséghatékonyabb extrém bringázásra vágyik, azoknak ajánljuk a Mustag Trail, a Jig és a Jig + modelljeinket.
MOUNTAIN BIKE XC
A 2018-as modellév egyik legjelentősebb debütálója a Monsun 3, amelyet a 12 sebességes SRAM Eagle technológiájával vérteztünk fel. Ugyanakkor a többi modell specifikációinak újraépítésével teljesen megújítottuk azokat. A változtatások a Mustangokat is érintette, így azok maximálisan megfelelnek a felhasználók elvárásainak. Ezeket a Cross Country kerékpárjainkat a győzelem gondolatával hoztuk létre. A kerékpárok alacsony súlya, dinamikája és precizitása a legfőbb jellemzői a Monsun és Mustang modelleknek. A kiváló minőségű karbon, a könnyű alumínium és a gondosan kiválasztott alkatrészek garanciát jelentenek arra, hogy ezek a kerékpárok a versenyek legfontosabb pillanataiban bizonyítják helytállásukat.
MOUNTAIN BIKE
A mountain bike kerékpárjainknál tapasztalható technológiai változások magukban foglalták a Rambler bringáinkat is, amelynek köszönhetően a drágább modellekre jellemző tulajdonságokat szereztek. A termékcsoport egyik vonzerejét a kerékpár megjelenésének megújulása adja: sportos és dinamikus színek és design a férfi modelleknél, míg pasztell színek, valamint finom megjelenés a női bicikliknél. A Rambler és Jolene bringáinkat azoknak ajánljuk, akik érdekes útvonalakat keresnek a megszokottakon kívül, de nagyobb kényelmet szeretnek maguknak, mint amit a tipikus sport XC kerékpárok nyújtani tudnak.
NŐI MOUNTAIN BIKE
Kifejezetten hölgyek számára fejlesztett mountain bike-ok. Ezen kerékpárok 26" és 27,5" kerékkel, valamint alacsony felsőcsövekkel készülnek, hogy a hölgyek minél nagyobb biztonságban és kényelemben kerékpározhassanak. Ezenkívül rövidebb kormányszárakat, keskenyebb kormányokat és nőknek fejlesztett nyergeket használunk. De ne felejtsük el azt sem, hogy a kerékpárok megjelenése is kifejezetten a hölgyeknek lett tervezve.