Kerékpárok / CROSSTREKKING
sebesség: 21-30
kerékméret: 28"
vázméretek: 15"-21"
vázak: férfi és női
A megfelelő vázmagasság elengedhetetlen a kényelmes, biztonságos és hatékony kerékpározáshoz. A váz felsőcsöve és a test lágyéka között megfelelő távolságságnak kell lennie. Ez a kerékpárról történő biztonságos leszálláshoz és a kerékpár manőverezéséhez elengedhetetlen.

Az itt található táblázat irányadó a vázméret megfelelő kiválasztásához. Fontos szempont azonban a lábak hossza is, amelyek eltérőek lehetnek az átlagostól.

A teljesen pontos vázméret kiválasztásához javasoljuk, hogy próbálja ki a kerékpárt partnerüzleteinkben!
Testmagasság [cm]
Vázméret [coll] Vázméret [betűvel]
158 - 168
17” - 18” S
168 - 178
19” - 20” M
178 - 185
21” - 22” L
185 - 193
23” XL
Elrejtés
CROSSTREKKING
A crosstrekking kategóriában található kerékpárjainkat azoknak ajánljuk, akik szeretik a változatos terepet, és nem akarják egy típusú felületre korlátozni magukat. A kerekek és a gumiabroncsok mérete úgy lett megválasztva, hogy a stabilitást alacsony gördülési ellenállással ötvözze. A modern vázak geometriája és a gondosan kiválasztott kiegészítők biztosítják az összes itt található modellre jellemző univerzalitást, akár enyhe terepes vagy aszfaltos használatról legyen szó. A női és férfi változatokban kialakított formatervezés továbbra is szoros kapcsolatban áll, emellett a női modellek ergonómikus váza igazodik a hölgyek igényeihez. Köszönhetően az Orkan számos változatának biztosan mindenki megtalálja a számára ideális cross kerékpárt.