Kerékpárok / Mountain Bike
Mérettáblázat
Testmagasság [cm]
vázméret [coll] vázméret
158 - 168
15” - 16” S
168 - 178
17” - 18” M
178 - 185
19” - 20” L
185 - 193
21” - 22” XL
Elrejtés
Sebesség: 11-27
Vázméret: 14"-21"
Kerékméret: 26"-29"
Vázak: férfi és női
MTB XC
A Monsun vázak már nagyon sokat bizonyítottak az elmúlt években. Nagymértékű teszteléseknek vetettük alá őket mind kerékpárosok, mind pedig laboratóriumi mérések által. Mindhárom Monsun bringa ugyanarra a vázra épül, csupán felszereltségbeli eltérések vannak. A Mustang-sorozat teljesen újraterveztük, így ezek a kerékpárok teljesen megújult vázakra épülnek, rengeteg különféle felszereltségi szinttel és kerékmérettel.
ENDURO / ALL MOUNTAIN
Az enduro kerékpárok világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Az idei modelljeink a virtuális forgáspontot használó, 160 mm rugóútat biztosító Swift Link-rendszerrel készülnek. A Swift Link felfüggesztés maximális érzékenységet biztosít a tekerésből eredő energiaveszteség nélkül. Azoknak ajánljuk, akik maximálisan adrenalinfüggőek. Az all mountain kerékpárok az enduro biciklik kistestvérei. Valamivel rövidebb rugóúttal bírnak, ami nem csak lejtőzés közben hatékony, hanem felfelé mászáskor is. Aki egy kicsit költséghatékonyabb extrém bringázásra vágyik, azoknak ajánljuk a Mustag Trail, a Jig és a Jig + modelljeinket.
MOUNTAIN BIKE
A Rambler és Jolene modelljeinken nagyon sok változást eszközöltünk: új elnevezéseket kaptak, valamint még jobb árérték-aránnyal bírnak. A magasabb felszereltségű Ramblerek még sportosabbak lettek, valamint olyan technológia megoldásokat kaptak, mint a vázon belül történő kábelvezetés, a közvetlenül felszerelhető tárcsafékek és a kifinomult ergonómia. Az alacsonyabb felszereltségű modellek feladata továbbra is elsősorban a kényelem, a könnyű használhatóság és a stabilitás biztosítása.